П'ятница, 29 Березня 2024 р.
19 Березня 2021

ПРАВОПОРЯДОК

15.03.2021 – 19.03.2021

ТІКАВ, ТІКАВ, АЛЕ ДО ПОЛІЦІЇ ПОПАВ

Оперативники Кам’янець-­Подільського районного уп­равління поліції затримали буковинця, який перебував у розшуку за вчинення крадіжок і встиг відзначитися і в нашому місті. Наразі він перебуває під вартою, проти нього відкрито кримінальне провадження.
У Кам’янці зловмисник переховувався разом із дружиною та дітьми. Вчинив тут декілька правопорушень. Вживаючи алкоголь із потерпілими, входив у довіру та, користуючись безпорадним станом потенційної жертви, викрадав банківські картки, звідки перераховував гроші на рахунок сторонньої особи або знімав їх у банкоматі. Так обікрав трьох кам’янчан і втік до Хмельницького, де його й затримали кам’янецькі оперативники.

ЗІТКНЕННЯ З МАРШРУТКОЮ

Поліцейські Кам’янеччини встановлюють обставини ДТП за участі маршрутки, що сталася вдень минулої п’ятниці поблизу с.Колибаївка.
Відбулося зіткнення між автомобілем «Dacia Sande­ro» під керуванням 46-річ­ного водія, який рухався з міста в напрямку Чернівців, та рейсовим автобусом «РУТА 17-СПВ», що їхав за марш­рутом «Ходорівці – Кам’янець-Подільський» у зустрічному напрямку.
У результаті ДТП водій «Dacia Sandero» та три пасажири рейсового автобуса зазнали тілесних ушкоджень, їх було госпіталізовано до міської лікарні.

За матеріалами Кам’янець-Подільського районного управління поліції.