Четвер, 25 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

07.06.2021 – 11.06.2021


ЗАБИВ МАТІР ДО СМЕРТІ

Нещастя сталося 8 червня в Дунаївцях в одному з квартирних будинків. 42-річний дунаївчанин завдав декілька ударів руками в ділянку тулуба та грудної клітки 63-річній матері. Вна­слідок тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.
Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження. Зловмисника затримано.

ПОТРІЙНЕ ЗІТКНЕННЯ

У Кам’янці-Подільському поліцейські встановлюють обставини потрійної ДТП, в якій травмувалися двоє чоловіків.
Напередодні, 7 червня ввечері, на пр.Грушевського, неподалік від АЗС «SUN», сталася потрійна ДТП. Попередньо встановлено, що 28-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем «Volvo» і виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з автомобілями «Cit­roen Berlingo» та «Ford Transit». У результаті аварії 57-річний водій та 27-річний пасажир автомобіля «Cit­roen» зазнали тілесних ушкоджень. Їм було надано медичну допомогу без госпіталізації. Слідчі встановлюють обставини події.

ВОДІЙ МАРШРУТКИ ТАКИ БУВ ПІД КАЙФОМ

Під час патрулювання поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху маршрутний транспортний засіб сполученням «Кам’янець-Подільський – Хмельницький». Під час спілкування із 36-річним водієм поліцейські виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти огляд. Медпрацівники підтвердили, що водій – під наркотиками. На щастя, на момент зупинки маршрутки пасажирів в автобусі не було.
На водія склали протокол про адмін­правопорушення. Рішення – за судом.

За матеріалами Кам’янець-Подільського районного управління поліції.