Субота, 27 Липня 2024 р.
22 Червня 2023

ВИРВАЛИ З ЛЕЩАТ ВОГНЮ

Увечері 13 червня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вул.Івана Мазепи горить оселя в багатоквартирному будинку. Одразу на виклик спрямували вогнеборців 5 та 6 ДПРЧ.

Прибувши на місце, надзвичайни­ки встановили, що палає в одній із кімнат квартири на першому поверсі, площа займання сягає 30 кв.м. Крім того, з’ясувалося, що всередині помешкання перебуває власник, а через дим у пастках опинилися люди в сусідніх квартирах. Не гаючи й секунди, вогнеборці розпочали розвідку, під час якої в одній із кімнат оселі виявили 72-річного чоловіка. Травмованого відразу винесли на свіже повітря та передали медикам, паралельно з цим із сусідніх помешкань евакуювали 5 громадян на свіже повітря.
Ліквідація загоряння ускладнювалася захаращеністю помешкання, проте наші вогнеборці приборкали полум’я та не допустили його подальшого поширення. На місці події від ДСНС працювали 9 рятувальників на двох пожежних автоцистернах.

А вдень 16 червня в c.Кам’янка виникла пожежа сміття на відкритій території. Її приборкали надзвичайники ДПРЧ-5 на площі 3 кв.м, не допустивши подальшого розповсюдження вогню.

За інформацією «Служби порятунку 101» м.Кам’янець-Подільський.