Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.
7 Вересня 2023

КРИМІНАЛ

БАНК НЕ ВЗЯВ, А ЙОГО ВЗЯЛИ

До 5 років позбавлення волі за­судили розбійника, який 5 квітня ц.р. у м.Дунаївці скоїв напад на відділення банку. У приміщення фінансової установи зайшов чоловік у балаклаві та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, змусив касира передати йому понад 160 тис. грн. Забравши пакет із готівкою, нападник поспішно покинув відділення банку та зник у невідомому напрямку. Отримавши оперативну інформацію, поліцейські офіцери громади зупинили автомобіль, на якому пересувався нападник. У салоні правоохоронці виявили викрадені гроші, пневматичний пістолет, яким погрожував розбійник, балаклаву тощо.
Розбійником виявився 48-річний місцевий житель. Свої дії чоловік пояснив тим, що таким чином планував вирішити питання зі своїми фінансовими зобов’язаннями. Розглянувши матеріали кримінального провадження, суд визнав винним мешканця м.Дунаївці в розбої, вчиненому в умовах воєнного стану, і засудив його до 5 років позбавлення волі.

ВИНУВАТЕЦЬ ПОСТАНЕ ПЕРЕД СУДОМ

Перед судом постане винуватець ДТП, у якій загинув 70-річний велосипедист. Аварія сталася 24 жовт­ня минулого року на об’їзній дорозі поблизу м.Дунаївці. 38-річний водій автопотяга з тя­гачем і напівпричепом, рухаючись у напрямку Хмельницького, допус­тив наїзд на велосипедиста. В результаті ДТП потерпілий від травм загинув на місці пригоди.

За інформацією Нацполіції області.