Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.
4 Січня 2024

КОЛОДЯЗЬ СТАВ ПАСТКОЮ

64-річний кам’янчанин, прибираючи на дачі, впав у господарчий колодязь, де пробув близько 10 годин. Із пастки чоловіка витягнули поліцейські Богдан Цьопа та Леонід Атаманюк, які прибули на прохання його дружини.

Уночі на лінію «102» надійшло звернення від жительки Кам’янця-Подільського, яка повідомила, що від ранку на зв’язок не виходить її 64-річний чоловік. На виклик прибули поліцейські. Вони з’ясу­вали, що чоловік ще зранку поїхав на дачу в с.Ісаківці Жванецької тергромади, аби прибрати на подвір’ї. Правоохоронці одразу вирушили туди. Огля­даючи господарство, почули крик про допомогу.
Звук долинав із колодязя, в якому і застряг 64-річний чоловік. Поліцейські одразу ж витягнули його з ями, надали домедичну допомогу, після чого відвезли до лікарні. Кам’янчанин пояснив, що вирішив перед новорічними святами навести лад на дачі. Розпочав прибирання з колодязя, але не втримався та впав туди головою донизу. Самотужки вибратися не зміг і майже 10 годин гукав про допомогу, та ніхто не чув. Наразі з чоловіком усе гаразд. Його здоров’ю нічого не загрожує.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.