Субота, 27 Квітня 2024 р.
14 Березня 2024

КРИМІНАЛ

МАХАВ НОЖЕМ – ТЕПЕР ПІД СЛІДСТВОМ

Днями в місті стався інцидент із різаниною, який одразу викликав бурхливе обговорення в інтернеті. А відтак і появу різноманітних чуток, нібито зловмиснику нічого не загрожуватиме, адже його відпустили. За іншою версією – нічого не буде, бо має вади здоров’я і неосудний.
Ідеться про те, що 9 березня, близько 15.45, в одному із супермаркетів на вул.Героїв Небесної Сотні 32-річний місцевий житель спочатку штовхнув 25-річну жінку, після чого накинувся з ножем на неї та її хлопця. Обоє потерпілі зазнали поранень, однак медики надали їм допомогу без госпіталізації.
За повідомленням Кам’янець-­Подільського РУП, наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

Олександр ЩЕРБАТИХ.

ДВА РОКИ ЗА ДЕБОШ. З ІСПИТОВИМ

А іншому чоловіку, який хуліганив у місцевому магазині в грудні минулого року, суд уже виніс вирок. Нагадаємо, що 56-річний зловмисник у стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи в одному із магазинів міста, нецензурно лаявся, розкидав товар і з кулаками кидався на продавчинь. Хуліганив чоловік, аж поки не приїхали правоохоронці, які припинили порушення та затримали фігу­ранта.
Наразі суд завершив розгляд кримінального про­вадження та призначив хулігану 2 роки позбавлення волі. На підставі ст.75 ККУ суд звільнив його від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк на 1 рік.

За інформацією Нацполіції області.