Неділя, 28 Квітня 2024 р.
21 Березня 2024

КРИМІНАЛ

ЗАПАЛЬНІ ПРИСТРАСТІ

18 березня до поліції звернулася 63-річна ка­м’янчанка і повідомила, що колишній співмеш­канець, з яким жінка перебуває у неприязних стосунках, підпалив її квартиру, що в будинку на вул.Драгоманова. Рятувальники та небайдужі громадяни допомогли локалізувати вогонь. На щастя, ніхто не постраждав. Правоохоронці менш ніж за годину розшукали підпалювача – 69-річного зловмисника, який підпалив стіну та підвіконня квартири потерпілої, пошкодивши фасад багатоквартирного будинку. Його затримано та оголошено підозру.

СУДИТИМУТЬ ЗА СМЕРТЬ

У Кам’янці-Подільському перед судом постане водій, який у стані сп’яніння вчинив ДТП із летальними наслідками 30 грудня 2023 р. на Нігинському шосе. За скоєне водієві загрожує до 10 років ув’язнення.
Нагадаємо, що 45-річний кам’янчанин на ВАЗ-2107 скоїв наїзд на 70-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок травм пенсіонерка загинула на місці. За допомогою приладу «Драгер» правоохоронці встановили, що вміст алкоголю в крові водія перевищував норму в дев’ять разів.

ЩО КУПУВАЛИ, ЩО ПРОДАВАЛИ…

33-річна кам’янчанка втратила 64 тис. грн, довірившись псевдопродавцю. На одному з торговельних сайтів жінка знайшла оголошення про продаж квадроцикла. Потерпіла написала продавцю. Той повідомив, що товар зможе надіслати лише після повного розрахунку. Але після перерахунку коштів зв’язок зі зловмисником обі­рвався.
А 36-річна жителька Маківської тергромади втратила кошти, коли на одному із сайтів роз­міс­тила оголошення про продаж взуття. Їй одразу написав потенційний покупець і повідомив, що готовий придбати черевики й навіть перерахує всі кошти за них. Далі співрозмовник надіслав потерпілій невідоме посилання й пояснив, що це нібито для оформлення «безпечної покупки». Жінка перейшла за адресою, в якій вказала свої банківські дані. Одразу після цього з її рахунку зникло понад 30 тис. грн.
Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та вкотре радять бути обачними.

За інформацією Нацполіції області.

ВБИЛА І ПІШЛА СПАТИ

Пиятика, постійні сварки та скандали в сім’ї завершилися трагедією в одній із багатодітних сімей Кам’янеччини. Жінка відповіла на чіпляння та скандали свого п’яного чоловіка декількома ударами молотом у голову. Не зупинила її присутність у будинку ані сторонніх людей, ані власних трьох неповнолітніх дітей. Намагаючись видати вбивство за нещасний випадок, помила тіло чоловіка та пішла спати в іншу кімнату, проте на ранок вирішила повідомити правоохоронні органи.
Колегія суддів засудила жінку до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років, приєднавши невідбуту частину покарання за попереднім вироком і визначивши остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років. Невинними жертвами цієї трагічної події стали троє неповнолітніх дітей, які залишилися напівсиротами, позбавленими материнського пік­лування. Вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд.