Неділя, 28 Квітня 2024 р.
28 Березня 2024

КРИМІНАЛ

ПРИГОСТИЛАСЯ І ПОЛІЗЛА ПО КИШЕНЯХ

На чотири роки позбавили волі 35-річну жінку, яка в листопаді в барі обікрала знайомого, поки той спав. Подія сталася в с.Куражин Новоушицької тергромади. Місцева жителька розпивала алкоголь зі співмешканцем та його товаришем, який розрахувався за випивку. Побачивши багато готівки, жінка не втрималася. Коли чоловік заснув у тому ж закладі, вона викрала з його кишені 200 євро та понад 4 тис. грн. Поліція зловмисницю розшукала. Наступного дня після крадіжки за частину викрадених коштів вона придбала мобільний телефон. Наразі суд завершив розгляд кримінального провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) ККУ.

ЗА НАРУГУ – ДЕСЯТЬ РОКІВ У В’ЯЗНИЦІ

Суд завершив розглядати кримінальну справу, що стосується згвалтування 13-річної дівчинки в Кам’янці-Подільському. Нагадаємо, що злочин стався в серпні минулого року. Тоді 42-річний кам’янчанин підпоїв потерпілу та скористався її безпорадним станом. Дів­чинка зателефонувала до поліції та повідомила про згвалтування. Зловмисника розшукали й затримали, і до вироку суду він перебував під вартою. Наразі чоловікові винесено вирок – 10 років позбавлення волі.

НЕВДАЛИЙ ВІРАЖ

Поблизу с.Суржа Орининської тергромади в ДТП травмувався 18-річний юнак. Хлопець, керуючи мотоциклом «Tekken-250», не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Із тілесними ушкодженнями його госпіталізували до травматологічного відділення райлікарні. Пасажиру такого ж віку медики надали допомогу без госпіталізації. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження.

РУБАЛИ ПО ЖИВОМУ В «ПОДІЛЬСЬКИХ ТОВТРАХ»

На пів мільйона гривень завдав шкоди державі 48-річний житель Гуменецької тергромади, який організував вирубування дерев на території НПП «Подільські Товтри», поблизу села Залісся Друге. У листопаді минулого року підозрюваний попросив двох знайомих вирізати дерева в лісозахисній смузі, аби створити заїзд на свою ділянку. Як оплату за роботу замовник пообіцяв зрізану деревину. Чоловіки встигли знищити три десятки дерев різних порід, а наступного дня їх виявили водні поліцейські. Організатору оголошено підозру.

ВЖИВАВ І ДО, І ПІСЛЯ АВАРІЇ

На Чемеровеччині 24 березня поліцейські виявили водія, в якого вміст алкоголю в крові перевищував допустиму норму в 13 разів. Напідпитку 27-річний житель Зарічанки розбив авто «Skoda Octavia» свого товариша на автодорозі «Кам’янець-Подільський – Білогір’я», з’їхавши в кювет і зіткнувшись із деревом. А після ДТП чоловік знову взявся за пляшку – «запив горе» алкоголем. На щастя, ДТП обі­йшлося без потерпілих.

За інформацією Кам’янець-Подільського районного управління поліції.