Субота, 27 Липня 2024 р.
9 Травня 2024

НАДЗВИЧАЙНІ ПРИГОДИ

ШЕРИФ УРЯТУВАВ ЦУЦЕНЯТ

3 травня в с.Зіньківці до шерифа Сергія Терефери звернувся місцевий житель і повідомив, що неподалік, у закинутій будівлі колишнього підприємства, чути безперервне скавуління собак. Поліцейський офіцер громади одразу ж поїхав на місце, де побачив чотирьох маленьких цуценят, які застрягли в розтопленій смолі. Мами біля них не було. Очевидно, недобросовісні господарі вивезли їх сюди. Та коли почалися спекотні дні, смола розтопилася, і тваринки опинилися в пастці. Один із цуциків загруз у смолі повністю і ледь тримав голову, щоб могти дихати. Сергій обережно витягнув цуциків зі смоли та відвіз до зооволонтерів. Вони відмили собачок, нагодували та вже шукають для них люблячі родини.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.

ОХ, ДІВЧАТА…

l До Кам’янець-Подільського райуправління поліції звернувся батько про зникнення малолітньої доньки. Поліцейські з’ясували, що між матір’ю та донькою виник конфлікт. Дитина наступного дня, залишивши прощальну записку, пішла з дому. Менш ніж за годину її знайшли в подружки. Із батьками та дівчинкою працівники ювенальної превенції провели бесіду.

l Ювенальні інспектори проводять профілактичну роботу з юною мандрівницею зі Старої Синяви, для пошуку якої батьки звернулися до поліції. Дівчинка поїхала до знайомого в Кам’янець, але рідних не попередила. Спільними зусиллями поліцейських зі Старої Синяви, Старокостянтинова і Кам’янця-Подільського неповнолітню повернули батькові. Протиправних дій щодо дівчинки вчинено не було.

За інформацією ювенальної поліції Хмельницької області.