Неділя, 08 Вересня 2024 р.
27 Червня 2024

ДТП

НЕ ВПОРАЛИСЯ…

21 червня, близько 14.30, неподалік від с.Ленівка Китайгородської тергромади 75-річний житель Слобідсько-Кульчієвецької громади на «Opel Combo» не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет із подальшим перекиданням автомобіля. Унаслідок ДТП його 52-річна пасажирка зазнала тілесних ушкоджень. Її госпіталізували до Кам’янець-Подільської районної лікарні. Водій зазнав незначних травм, медики надали йому допомогу без госпіталізації.

23 червня, близько 23.25, на вул.Крип’якевича 34-річна жителька Кам’янця-Подільського, керуючи автомобілем «Skoda Octavia Combi», не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу руху, де допустила зіткнення з автомобілем «Skoda Octavia A5» під керуванням 26-річного жителя Слобідсько-Куль­чієвецької громади. Внаслідок аварії останній та його 25-річна пасажирка зазнали тілесних ушкоджень. Також травмувалася і водійка.

Того ж дня, близько 17.30, поблизу с.Шатава 62-річний житель Київської області, керуючи автобусом для приватних перевезень марки «Scania Omniexpress», не впорався з керуванням і допустив з’їзд за межі проїжджої частини в лісосмугу. Внаслідок аварії водій та його 36-річна пасажирка зазнали тілесних ушкоджень. Медики надали їм допомогу без госпіталізації.

7 РОКІВ ЗА ВБИВСТВО

До семи років ув’язнення засудили водія, який у стані сп’яніння спричинив ДТП з летальними наслідками 30 грудня минулого року на Нігинському шосе. 45-річний місцевий житель наїхав на 70-річну жінку, яка переходила дорогу. Від травм потерпіла померла на місці події. Правоохоронці освідували водія за допомогою приладу «Драгер»: вміст алкоголю в крові перевищував норму в дев’ять разів. Наразі суд завершив розгляд кримінального провадження та виніс водієві вирок – сім років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.