П'ятница, 18 Жовтня 2024 р.
18 Липня 2024

ОФІЦІЙНО

ЗАСУДИЛИ ЗА ПСИХОТРОПНІ

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 21-річного чоловіка в незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин у великих розмірах. Його засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, крім житла. Чоловік діяв за звичною схемою – замовляв особливо небезпечну психотропну речовину PVP через Телеграм-канал, розфасовував і збував методом закладок. До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою.

СПРАВА ПРО СМЕРТЕЛЬНЕ ДТП – У СУДІ

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт щодо 16-річного кам’янчанина за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Аварія сталася 14 квітня ц.р. на пр.Грушевського в Кам’янці-Подільському. Зіткнулися два мотоцикли марки Lifan, якими керували місцеві жителі 16 та 17 років. Від травм 16-річна пасажирка одного з транспортних засобів загинула на місці події. Водії також зазнали тілесних ушкоджень. Наразі неповнолітньому обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

ЗА УХИЛЕННЯ – ПО ТРИ РОКИ

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винними двох мешканців Кам’янеччини в ухиленні від призову на військову службу. Обом призначено покарання у вигляді 3 років по­збавлення волі. Прокурори довели, що 34-річний житель Дунаєвеччини та 32-річний кам’янчанин у період воєнного стану в Україні, будучи військовозобов’язаними і перебуваючи на військовому обліку, отримали повістки про відправлення до військової частини для проходження військової служби за мобілізацією, однак без поважних причин на вказану дату і час на збір не з’явилися. Вироки судів не набрали законної сили та можуть бути оскаржені в апеляційному порядку.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.