Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.

КРИМІНАЛ

ІЗ БЮДЖЕТУ – У КИШЕНЮ

Таку схему організувала собі 43-річна бухгалтерка однієї з медичних установ Кам’янеччини. Упродовж трьох років вона безпідставно нараховувала собі премії, надбавки та компенсації з бюджету державної лікарні. Маючи доступ до зарплатної програми, підозрювана вносила туди неправдиві відомості. Жінці оголошено підозру, міру покарання їй визначить суд.

ВПАЛИ З МОТОЦИКЛА НА ХОДУ

Біля Ходорівців 26 липня 51-річний житель Новодністровська Чернівецької області, керуючи мотоциклом «BMW», допустив падіння з мотоцикла разом із 49-річною пасажиркою. На щастя, обійшлося легкими травмами в жінки.

ДОРОГИ НЕ ДАВ «МОСКВИЧ»

На перехресті вул.Героїв Маріуполя та Хмельницького шосе 28 липня не розминулися «Москвич» і «Jeep». Встановлено, що ви­нуватцем ДТП став 59-річний кам’янчанин на «Москвичі», який і допустив зіткнення. Його 60-річна пасажирка зазнала травм, її госпіталізували до реанімації міської лікарні.

ВТРАТИВ ЖИТТЯ В КЮВЕТІ

У с.Маліївці 29 липня в аварії загинув 24-річний водій. Житель Нової Ушиці на автомобілі «Skoda Octavia» не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Авто перекинулося, а водій зазнав травм, від яких загинув на місці події.

ПІШЛА НЕ ПО «ЗЕБРІ»

66-річна пенсіонерка 26 липня переходила дорогу поза пішохідним переходом на вул.Героїв Маріуполя. Наїзд на неї допустив 42-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем «Ford Sierra». Постраждалу госпіталізували до хірургії міськлікарні. Автомобіль помі­щено на штрафмайданчик, слідство триває.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.