Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.
8 Серпня 2024

ФІГУРУЮТЬ ДІТИ, ВАЗИ І ЖІНКА З ВІЗКОМ

l На пр.Грушевського 1 серпня в ДТП загинув 74-річний кам’янча­нин. Відбулося зіткнення автомобілів ВАЗ-1117 та «VW Passat», за кер­мом якого перебував 27-річний житель Нової Ушиці. Водій ВАЗу втратив життя на місці, двох його пасажирок, 74-х та 82-х років, госпіталізували до міської лікарні.

l 5 серпня у Жванці в аварію потрапив автобус, який перевозив дітей на відпо­чинок із Києва до Болгарії. За попередніми даними, 61-річний водій не враху­вав дорожньої обстановки, з’їхав із дороги та зіткнувся зі стіною нежитлового приміщення. В автобусі перебували 31 дитина та дорослі, які супроводжували школярів. Травмувався 62-річний чоловік і семеро дітей віком від 8 до 15 років. Медики госпіталізували їх до лікарні. Відомо, що наразі всіх дітей уже виписали.

 

l На проспекті Грушевського зіштовхнулися два авто. Водій «Subaru» наздогнав і врізався в «Opel», який, імовірно, пригальмував, аби не наїхати на жінку з візком, котра переходила дорогу в невстановленому місці. Відео зняли очевидці події. Коментарі в соц­мережах рясніли міцними словами на адресу жінки, яка спокійно покинула місце події…