Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.
19 Вересня 2024

КРИМІНАЛ

ГРОШІ В КИШЕНІ – РЕМОНТ НА ПАПЕРІ

Торік у грудні сільський голова одного із сіл Ка­м’янеччини уклав із місцевим підприємством договір на поточний ремонт тротуару. Однак ремонту не робили. Натомість підозрювані підробили акт виконаних робіт, а кошти списали. Своїми діями чоловіки заподіяли державним інтересам збитків на суму майже 200 тис. грн. За цим фактом слідчі Кам’янець-Подільського РУП за процесуального керівництва окружної прокуратури оголосили сільському голові підозру в зловживанні службовим становищем і підробленні офіційного документа, вчиненими групою осіб, а підприємцю-підряднику – в заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в умовах воєнного стану, та службовому підробленні, вчиненому групою осіб.

ОШУКАНІ ШАХРАЯМИ

l 35-річний житель району хотів придбати прилад безперебійного живлення, однак натрапив на шахраїв. Потерпілий, забувши про обачність, перерахував на вказаний шах­раєм рахунок понад 11 тис. грн.

l 12 вересня до поліції звернулися двоє жителів Кам’янеччини із заявами про те, що їх ошукали шахраї на майже 27 тис. грн.

l 55-річний житель Новоушиччини повідомив, що йому зателефонував незнайомець, який представився працівником банку і сказав, що рахунок чоловіка опинився під загрозою несанкціонованого зняття коштів. Аби його заблокувати, заявник мав нібито продиктувати код, цифри на звороті картки та смс-код від банку. Потерпілий виконав усі вказівки і втратив майже 20 тис. грн.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.