Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.

КРИМІНАЛ

ГВАЛТІВНИКУ – ДОВІЧНЕ!

На Кам’янеччині 39-річний чоловік гвалтував двох неповнолітніх доньок. 2019-го зловмисник, будучи батьком п’ятьох дітей, почав гвалтувати старшу 14-річну доньку. Дівчинка нікому не розповідала про це, але вже у травні цього року гвалтівник вчинив такі ж дії щодо її 15-річної сестри. Матір дітей була на заробітках. Дівчатка розповіли про все бабусі, й та звернулася до правоохоронців. Слідчі вже завершили досудове розслідування. Чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

ДАЛЕКО НЕ ПОЇХАВ

25 вересня до шерифів Миколи Свідерсь­кого і Дмитра Ткачука звернувся житель с.Ка­м’янка Слобідсько-Кульчієвецької громади та повідомив, що вночі з його подвір’я викрали ве­лосипед «Формула» вартістю близько 10 тис. грн. Того ж дня поліцейські встановили причетного до крадіжки. Ним виявився 30-річний житель с.Броварі. Знайшли зловмисника вдома в тещі.

ВИБУХ ГРАНАТИ

26 вересня до поліції зателефонував житель одного із сіл Дунаєвецької громади і пові­домив, що в сусідньому будинку стався вибух. Правоохоронці на місці події в літній кухні виявили тіла 28-річної мешканки будинку та 38-річного жителя Дунаївців. Попередньо встановлено, що в руках чоловіка вибухнула граната.

ШАХРАЙСЬКІ «ПОДАРУНКИ»

До Кам’янець-Подільського райуправління поліції звернулися двоє жителів району, які сумарно втратили майже 170 тис.грн, натрапивши на інтернет-шахраїв.

45-річному жителю Гуменецької громади надійшло повідомлення про те, що до нього прямує посилка з Європи, яку потрібно оплатити. Він подумав, що посилка від сестри, яка живе за кордоном. Сестру не перепитав, а од­разу перерахував понад 145 тис.грн за розмитнення, вміст і доставку. Але це була шахрайська схема.

В аналогічну пастку потрапила і 40-річна кам’янчанка. Жінка спілкувалася в соцме­режах нібито із заможним іноземцем. Од­ного разу він повідомив, що хоче відправити жінці коштовні подарунки, але необхідно бу­де оплатити низку поштових послуг. Потер­-піла надіслала на рахунок афериста понад 20 тис. грн.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.