Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.

КРИМІНАЛ

БІЗНЕС НА КАНАБІСІ

2 жовтня поліцейські затримали 21-річного кам’янчанина, який систематично займався продажем наркотиків. Правоохоронці зафіксували декілька фактів збуту, після чого затримали наркоторговця й оголосили йому пі­дозру. Під час обшуку помешкання фігуранта поліцейські виявили канабіс і засоби для фасування.

ЗА ФІКТИВНИХ ІНВАЛІДІВ – РЕАЛЬНІ ТЕРМІНИ

У липні правоохоронці викрили двох мешканців Кам’янця-Подільського в налагодженні схеми незаконного переправлення чоловіків призовного віку через кордон. Чоловік підшуковував «клієнтів», а його співучасниця займалася оформ­ленням фіктивних медичних документів. Вони виготовляли документи про призначення групи інвалідності, що дозволяло безперешкодно перетинати кордон. Так, у одного із замовників вони вимагали $14 тис. за призначення ІІ групи інвалідності. Затримали їх під час отримання частини коштів у розмірі $6 тис. Зловмисникам загрожує покаран­ня у вигляді позбавлення волі термі­ном від 7 до 9 років із конфіскацією майна.

ХТО ВИНЕН У ВИНІ?

6 жовтня у Смотрицькій громаді на Кам’янеччині діти отруїлися алкоголем. Як розповіла речниця Кам’янець-Подільського районного управління поліції Наталя Вінцарська, двоє братів віком 6 і 11 років отруїлися алкоголем, а саме – домашнім вином, яке знайшли в підвалі. Старшому брату надали допомогу на місці, меншого госпіталізували. Проте наразі з ним усе добре.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.