Четвер, 25 Квітня 2024 р.
17 Вересня 2010

ЗМАГАННЯ НАЙВЛУЧНІШИХ

До Дня фізичної культури і спорту в ДЮСШ №1, у відділенні баскетболу, проводилися змагання «Снайпери баскеболу» серед двох груп дітей – 7-8 і 9-10 класів. 

У першій групі визначалися переможці за 10 кидків, а у старших – за 20. При цьому враховувався і час, який кожен учень витрачав на кидки.

Серед учнів 7-8 класів переміг Денис ГЕТЬМАНЕНКО (ЗОШ №15), II місце посів Богдан ПТАШКІН (ЗОШ №2), а III – Артем ВІНЦЮК (гімназія).

Серед юнаків 9-10 класів I місце виборов Ярослав МАЛИЙ (НВК №17), II – Богдан ГАЛАЙБІДА («Антей»), III – Максим СНІТКОВСЬКИЙ (гімназія).

Усі призери були нагороджені цінними подарунками від Федерації баскетболу міста. Нині до таких змагань готуються учні 4-6 класів. 

У ДЮСШ №1 до участі у Спартакіаді школярів Хмельницької області готуються збірні команди міста. Зональні та фінальна частини змагань відбудуться у жовтні. Також у жовтні планується провести II тур чемпіонату міста з баскетболу серед команд чоловіків. Паралельно учні старших класів готуються до участі у Всеукраїнській юнацькій лізі сезону 2010-2011 рр. Дуже хочеться, щоб один із турів цих змагань побачили кам’янчани, але для цього необхідна фінансова допомога – 3-3,5 тис.грн. Щодо залу, то у ДЮСШ №1 він уже атестований для проведення цих змагань.