Четвер, 25 Квітня 2024 р.
20 Вересня 2019

НА СЦЕНІ… БОКС

Уперше на головній сцені міста, на майдані Польський ринок, не співали і танцювали, а боксували на спеціально облаштованому рингу.

Аби підтримати кам’янецьких боксерів, у гості до яких на товариський турнір завітали колеги зі Львова, прийшли не лише рідні та друзі, а й усі, хто полюбляє цей вид спорту.
– Усього відбулося 15 поєдинків. Виступали наші вихованці, серед яких чемпіони області та України, призери Європи. Товариську зустріч, яку спортсмени називають між собою «стінка на стінку», приурочили до Дня фізичної культури та спорту, а також Дня боксу. Всі виступили вдало. Приємно, що серед наших земляків чимало переможців: Сєва Мартіросян, Дмитро Коваль, Ілля Шимко, Захар Тихун, Станіслав Городецький, Сабіна Новосад, Артур Ковальський, Дмитро Ткачук, Іван Бубельний, Вероніка Роговська, Герман Боднарчук, Максим Маслюк і Роман Давиден­-
ко, – розповів у коментарі «Подолянину» президент Кам’янець-Подільської міськрайонної федерації боксу Сергій Кротік.
Наших боксерів готували тренери Володимир Приходько, Олександр Скавронський, Олег Люль­ко, Іван Матвійчук, Анатолій Максименко, Дмит­ро Невенгловський, Віктор Архіпов.
Призи надав перший чемпіон Європи з Кам’янця-Подільського Віктор Бойко. Спортсмени дякують міській владі та партнерам за організацію змагань.