П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Березня 2021

СПОРТТАБЛО

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА ШАХОВОЇ МОЛОДІ!

5-7 березня. Старокостянтинів. Чемпіонат Хмельницької області з шахів серед юнаків та дівчат до 14 років.
Золото цієї першості здобув учень НВК №3 та вихованець Кам’янець-Подільської ЦДЮТ Олександр Чигарев. Наш юний шахіст виграв 7 партій, а ще дві звів у нічию. Тепер на спортсмена чекає юніорський чемпіонат України, що відбудеться 19-30 березня у Херсоні.

УСПШІНО БІГАЄ ТА СТРИБАЄ

2 березня у столиці пройшов чемпіонат України з легкоатлетичного двоборства у приміщенні серед юнаків та дівчат 2008 р.н. та молодше.
У змаганнях взяв участь вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Лідер» Гуменецької сільської ради Андрій Кшемінський. Представник нашого району став переможцем у стрибках у довжину та другим у бігу на 60 м, що дозволило здобути 791 бал та вибороти срібну медаль за підсумками чемпіонату.

ДОМАШНЄ ДОМІНУВАННЯ!

27-28 лютого у нашому місті проходив чемпіонат Хмельницької області з тхеквондо ІТФ серед дітей, юнаків та юніорів.
За перемогами до Кам’янця-Подільського завітало понад 100 спортсменів, однак це не завадило здобути місцевим бійцям цілу низку перемог.
Розділ «Спаринг»: I – Віталій Солтисяк, Владислав Комарницький, Артем Тимчук, Тимур Загнітко, Дана Тітарчук, Артем Жураковський, Дмитро Оксанюк, Кирил Геймал, Арсен Гурський, Олександр Чинчик, Володимир Атаманюк, Ольга Крупельницька, Маргарита Ксьоншкевич, Дарина Стадник, Катерина Бокуліч, Ілля Залісний, Владислав Купчинський, Арсен Кузь, Діана Бігун, Богдана Романюк, Сергій Славін, Владислав Іванюк, Владислав Мотрій та Андрій Ніцак.
У розділі «Туль» перемогли: Андрій Загородній, Сергій Славін, Вадим Берник, Ваннесса Філіпчук, Владислав Дробенюк, Катерина Бокуліч, Анна Васильєва, Володимир Атаманюк, Влад Фанок, Маргарита Ксьоншкевич, Микола Ксьоншкевич, Анна Чорна та Марк Завгородній.
Спортсменів підготували Юрій Білоцький та Катерина Тютюнник.

БЕХ-РОМАНЧУК – ЧЕМПІОНКА ТА ЛІДЕР СЕЗОНУ

4-7 березня у польському Торуні відбувався чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні.
Українці вибороли три нагороди, 2 золота та одне срібло. Це дозволило нашій державі опинитись на шостій сходинці медального заліку. Вагомий вклад у командний здобуток зробила випускниця факультету фізичної культури Кам’янець-Подільського університету імені Івана Огієнка хмельничанка Марина Бех-Романчук.
Стрибок на 6.92 м став кращим результатом сезону у світі та приніс нашій спортсменці перемогу у секторі зі стрибків у довжину.