Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.
8 Серпня 2024

«ДІМБОЙФЕСТ» ТРИВАЄ

Учасники спортивно-інтелектуального фестивалю «ДімбойФест», який стартував 15 липня, вже встигли пройти чимало змагань.

У фінальних іграх із настільної гри «Румікуб» на базі Молодіжного центру перемогу святкувала Діана Цегельник, за нею – Юлія Чорна, Ірина Бернікова та Галина Комарніцька (на фото). А серед найкращих команд, які складали пазли на швидкість (500 шт. за 1 го­дину і 10 хвилин) впоралося тріо дівчат: Поліна Сіра (міський ліцей), Марина та Настя Чорні (ліцей №8).
 У багатоборстві з 12-ти швидких настільних ігор «Мега Мозок» серед дорослих до чільної трійки потрапили Платон Стремедловський (ліцей №14), Поліна Сіра та Галина Комарніцька. А серед дітей найкращими стали Вікторія Ніколаєва, Даня Гончарук, Єва Бойко.
Також у рамках «Олімпійських ігор по-кам’янецьки» 3 серпня під час дуатлону (вело+хайкінг) учасники проїхалися «олімпійськими об’єктами» міс­та і «французькими асоціаціями» та дісталися до місцевого «Монблану». А точніше: стартували від «Coffee-Bike Cafe» у Європейському сквері, завітали до зразкового спортивного дворика «Олімпія» (на вул.Огієнка), зупинилися біля міської ради та Молодіжного центру (закладів, що мають пропагувати і підтримувати спорт), колиски Олімпізму – факультету фізичної культури національного університету, міського стадіону й тенісних кортів, клубу «Sport Life», місцевої мініатюрної візитівки Парижа – «Ейфелевої вежі» на «Новій Будові» тощо. Ну й досягли піка мандрівки – неперевершених краєвидів села Привороття-2. Ось така символічна підтримка українських спортсменів на Олімпіаді, що триває в Парижі.

До заходу долучилися учні «Славутинки» (Олександр Коваленко), випускниця ліцею №9 ім.А.Трояна (Олександра Фірман), студент 2 курсу К-ПНУ ім.І.Огієнка, кмс із бадмінтону Борис Березніцький, учні 13-го та 9-го ліцеїв, Гуменецького ліцею та ДЮСШ «Лідер», привітний заклад харчування «Lviv Croіssants», який підкріпив учасників французькими булочками, пересічні кам’янчани й туристи, автор ідеї та організатор Дмитро Бойко.

* Нагадуємо, що спортивно-інтелектуальний фестиваль у місті триває, і попереду багато цікавих ігор. Програма є на сайті газети.

Для участі телефонуйте: 068-046-9801.