Вівторок, 22 Жовтня 2024 р.
29 Серпня 2024

ПЕРЕМОГА В РІДНИХ СТІНАХ!

25 серпня на центральному стадіо­ні ім.Тонкочеєва відбувся матч 3 туру в Першій лізі (група «А») між кам’янецьким «Епіцентром» та ФК «Хуст».
Зустріч завершилася перемогою наших футболістів – 5:2!

Поєдинок відкрив капітан ЗСУ Валерій ОДАЙНИК, який в січні 2023 р., внаслідок підриву автомобіля на ворожій протитанковій міні, отримав важкі поранення. Саме пан Валерій зробив перший дотик до м’яча у цій переможній грі.
Як йдеться на офіційному сайті ФК«Епіцентр», перші пів години матчу в Кам’янці-Подільському пройшли за повної переваги команди Сергія Нагорняка. Саме «Епіцентр» володів ініціативою та створював моменти.
На 35 хв кам’янчани заробили право на штрафний і Данило Кравчук влучно пробив з метрів 18-ти – 1:0. І знову штрафний, і знову Кравчук, і знову потужний та точний удар Данила – 2:0.

«Хуст» відіграв один м’яч, автором якого став Назар Грицак. Однак, вже через 2 хв атака кам’янчан завершилася передачею Бендери на Кравчука та хет-триком нападника «Епіцентру». Ще через 4 хв забив Микола Миронюк, якому асистував Максим Проців.
«Епіцентр» продовжив атакувати, але на 79 хв Владислав Гарнага скоротив відставання в рахунку для своєї команди – 4:2.
А на 90+1 гості залишилися в меншості: другу жовту картку отримав Назар Грицак. Однак далі був дебютний гол Віталія Рав­лика за «Епіцентр» – в падінні ножицями через себе.