Субота, 20 Квітня 2024 р.
1 Січня 2021

ХТО ДОБРЕ ПРАЦЮВАТИМЕ, ТОГО Й БИК ШАНУВАТИМЕ

Мужній, сильний, а ще напрочуд працьовитий, надійний і справедливий, – такими чеснотами наділений господар 2021 року – Білий Металевий Бик. На троні замінить він хитрого Щура, котрий перевернув із ніг на голову звичні для нас устої та на тривалий час змусив весь світ сидіти у домівках, як у норах. І хоча важелі впливу хазяїн 2021-го прийме 12 лютого, однак зірки стверджують, що зміни для кожного знака зодіаку розпочнуться вже у перші години Нового року.
Астрологи певні: 2021 рік обіцяє бути спокійнішим за попередній і принести кожному значні зміни. Рік Бика характеризується добрими врожаями, тому буде сприятливий для сільського господарства, залучення передових технологій землеробства і тваринництва. Хорошим цей рік буде і для людей творчих, надихатиме на нові проєкти і звершення. Словом, рік Бика вплине на зміни в кар’єрі, але тільки тим, хто старанно працюватиме, комусь пощастить у коханні, комусь – із фінансами, для когось рік стане новим стартом на новому місці. Нудно не буде нікому!
Що принесе Білий Металевий Бик на 365 днів нового року – детальніше у гороскопі.


ОВЕН

Рік розпочнеться з гарних нових, а успіх супроводжуватиме наступні 12 мі­сяців. Рік сприятливий в енергетичному плані – створюватимете нові проєкти, навколо вас сформується непогана команда близьких за духом людей, тож чекатимуть фінансові перемоги. На початку року буде за що зробити дорогі покупки, про які давно мріяли. Навесні з’явиться багато нових справ, які, ймовірно, змусять пометушитися, а ось друга половина року – спокійний і розмірений час. Здоров’я не підведе, якщо уникатимете надмірних емоційних навантажень і дбатимете про себе. Любовне життя Овнів розквітне з новою силою.
Є ймовірність зустрічі з колишньою коханою людиною, котра захоче відновити стосунки. Зміни чекають і на Овнів-одинаків.

ТЕЛЕЦЬ

Із початку року почнете домагатися результатів у нових і розпочатих раніше проєктах. Така працездатність не залишиться непоміченою – керівництво оцінить і матеріально винагородить. Ба­гатьох очікує підвищення. Проблеми вдасться залагодити завдяки вашій розсудливості й холоднокровності. 2021-го серйозних проблем зі здоров’ям не виникатиме, попри втому і емоційну на­пругу, однак слід остерігатися травм.
В одружених Тельців особисте життя буде спокійним і стабільним, головне – не проявляти надмірної впертості. Самотні ж пірнуть у романтичні стосунки. Ремонти, переїзди, зміна обстановки – ті починання, про які варто подумати 2021 року. Влітку не відмовляйте собі у відпочинку на морі – наберетеся сил і працюватимете ще активніше.

БЛИЗНЮКИ

Життя не стоятиме на місці, а почне стрімко змінюватися. Можна будувати плани, братися за будь-які проєкти, виходити на якісно новий рівень. Секрет успіху ховатиметься в умінні знаходити спільну мову з різними людьми.
Весна – це час для активної діяльності, тож спрямуйте енергію в потрібне русло – і успіх не забариться.
Також варто приділити більше уваги саморозвитку. 2021-й – сприятливий рік для навчання і підкорення нових висот. Рекомендується більше часу приділяти близьким, ваша підтримка і допомога їм знадобиться. Зірки обіцяють, що рік буде позитивний і в плані здоров’я. Для створення сім’ї – теж сприятливий час. Особисте життя не завадить роботі, а навпаки, стимулюватиме до нових звершень.

РАК

2021 рік буде кращим за попередній – дійте сміливіше, активніше, тоді успіх і благополуччя не забаряться.
Рік буде незвичайний і динамічний, труднощі зможете подолати. Навчіться прислухатися до себе, ваші екстрасенсорні здібності проявляться 2021-го. Варто слідкувати за здоров’ям, не допускати загострення хронічних хвороб, уникайте вірусів і застуд, не хвилюйтеся через дрібниці.
Максимально уважними слід бути взимку. У стосунках стежте за своїми вчинками і обдумуйте кожне слово, яке кажете партнеру, – тоді обійдеться без сварок. Вільний від роботи час присвятіть родині й дому. На вільних Раків чекає бурхливий роман. Літо обіцяє заграти яскравими барвами й подарувати незабутні мандрівки.

ЛЕВ

Весь рік перебуватимете у звичній для себе позиції лідера: будете гуртувати навколо себе однодумців, розробляти успішні проєкти, досягати успіху.
Важливо вчасно робити вибір і не ухилятися від пропозицій, які надсилатиме доля. Ключовими мають стати поняття активності та незалежності.
Цьогоріч, як ніколи, будете намагатися самі будувати власну долю, не звертаючи уваги на думки людей. Варто стежити за самопочуттям, тому що можуть виникати проблеми на тлі перевтоми і хвилювань, тому частіше згадуйте про відпочинок.
Цей рік мине під гаслом любові та благодійності, допомагайте незнайомцям, які опинилися у скрутному становищі. Успішними будуть кар’єра, творчість, партнерські відносини і кохання.

ДІВА

Зірки налаштовані оптимістично – складний період у житті Дів закінчиться, саме час закладати фундамент нового, успішного етапу. Відкриється нове дихання, життя матиме сенс, і все довкола заграє яскравими фарбами. Зірки віщують, що добре складуться стосунки з рідними, успіх чекатиме на роботі, здоров’я не підведе, якщо не братимете дрібниць близько до серця. Навесні та влітку чекайте на зміни: або зробите ремонт у будинку, або ж вирушите в манд­ри. Можна сміливо витрачати на себе і на сім’ю великі суми грошей. Уже наприкінці 2021-го з’явиться людина, можливе навіть кохання з першого погляду, без якої ви не уявлятимете життя, і це почуття буде взаємним. Не будьте надто сором’язливими, щоб не пропустити свого шансу на щастя.

ТЕРЕЗИ

Рідкісні щасливчики, яким у рік Бика вдасться реалізуватися в справі, яка до душі. Найбільше пощастить людям творчих професій. Але в будь-якій роботі можна знайти елементи творчості й виконувати її із задоволенням, до того ж отримувати за це пристойний гонорар. Тільки не відмовляйте в допомозі, якщо вас про неї попросять.
Намагайтеся менше нервувати, інакше стреси до добра не доведуть. Найкращий відпочинок – це відсутність емоційної напруги і хвилювань із будь-якого приводу.
Якщо зумієте організувати своє дозвілля, то буде комфортно скрізь – і на дачі, і в лісі, і на заморських курортах. Особисте життя буде на висоті – ваша харизма вабить і притягує представників протилежної статі.

СКОРПІОН

Робота і кар’єра, бізнес і прибутки підуть угору, якщо спрямуєте найкращі риси в потрібне русло.
Рік стане вельми неординарним – вдасться реалізувати масштабні плани, до яких доведеться йти через дрібні негаразди. Але не втрачайте рівноваги і не піддавайтеся на провокації. На вас че­кають захопливі подорожі як у робочих справах, так і для відпочинку.
Слід приборкати зайву емоційність, аби уникнути непорозумінь. Не забувайте про міцний сон, повноцінне харчування і відпочинок – це допоможе уникнути проблем зі здоров’ям. Чекає успіх у коханні. Особливо вдалим стане рік для одружених. Одиноким Скорпіонам аст­рологи рекомендують зосередитися на роботі, тоді Амур теж примчить із міцним почуттям.

СТРІЛЕЦЬ

Рік сприятливий для розширення кругозору і навчання, для улюблених занять і хобі. Можете записатися на курси, побачити світ, розширити коло спілкування. Беріть стільки знань, скільки зумієте подужати. Долучайтеся до реалізації цікавих проєктів.
Рік принесе багато приємних сюрпризів, які торкнуться практично всіх сфер життя. Вам під силу владнати будь-які важливі справи і подолати труднощі, що виникатимуть.
Однак слід навчитися контролювати негативні емоції, а допоможуть у цьому спорт, відпочинок і релакс. Таке поєднання корисно вплине і на фізичне здоров’я, і на психологічне. 2021-й обіцяє нові знайомства, які здатні все змінити. Сімейне життя запалає новими емоціями та романтикою.

КОЗЕРІГ

Заживете активно. Пощастить у діловій сфері, відкриються хороші можливості в кар’єрі та бізнесі. Можна спробувати відкрити власний бізнес або ж взятися за реалізацію великого проєкту. Ваші ділова хватка й ініціативність стануть пош­товхом до вдалого старту. Через напружений графік роботи важко буде досягти балансу між кар’єрою та особис­тим життям. Тому весь вільний час приділіть рідним, а влітку вирушайте разом на відпочинок.
Слід викроїти час, аби побути наодинці з собою: перевести дух, наповнитися енергією і зберегти оптимізм. У другій половині року можна чекати приємних сюрпризів в особистому житті, це може бути нове знайомство для самотніх, або ж звістка про поповнення в родині для одружених.

ВОДОЛІЙ

2021-й буде вдалим, однак покладатися лише на успіх не варто. Завзятість і працьовитість допоможуть швидше наблизитися до мети. Будуть відкриті всі шляхи, навіть ті, де раніше нічого не вдавалося. Нові ідеї сприятливо позначаться на фінансовому благополуччі. Можете отримати новий статус, долучитися до якихось організацій чи змінити роботу.
Налаштуйтеся на позитив і сприй­майте випробування долі як можливість стати мудрішими та сильнішими. Лег­коважне ставлення до здоров’я може зіграти злий жарт, тому не слід допускати загострення хронічних хвороб, варто уникати алкоголю і стресів.
Особисте життя буде насиченим яск­равими враженнями і приємними сюр­призами. На одиноких можуть чекати любовні пригоди.

РИБИ

Цей знак хоч і останній в зодіакальному колі, але серед щасливчиків 2021-го – у лідерах. Рік перевищить усі очікування і найсміливіші мрії. У новорічну ніч обо­в’язково загадайте бажання – найважливіше і найдорожче. Залишайтеся в гарному настрої – й наступний рік стане для вас часом перемог і грандіозних змін у різних життєвих сферах. Прислухайтеся до інтуї­ції – вона не підведе. Уникайте недоброзичливців, аби вони не зіпсували вам настрою. Подбайте про здоров’я, аби воно не завдало клопоту: достатньо висипайтеся, гарно харчуйтеся і фізично займайтеся. Друга половина року чудово підійде для подорожей і відпустки.
У сімейних родина стане ще міцнішою, а на одиноких Риб чекає успіх в особистому житті.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.