Субота, 27 Липня 2024 р.
19 Жовтня 2023

ЗДОРОВ’Я У ФОКУСІ. ДОСЯГНЕННЯ МСП КАМ’ЯНЕЧЧИНИ НА МЕДИЧНІЙ ВИСТАВЦІ У ЛЬВОВІ

 

1-3 жовтня 2023 р. у Львові відбулася виставка лікарських препаратів, медичної техніки та медичного обладнання.
Захід організовано в рамках науково-практичної конференції українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів «Сучасні
технології діагностики та лікування в оториноларингології», яка присвячена 30-річчю з дня заснування Національної академії медичних наук України.

Науково-практичний форум об’єднав близько 700 учасників – отоларингологів, онкоотологів, алергологів, лікарів сімейної медицини, педіатрів, сурдологів зі Львова, Києва, Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців, Вінниці, Одеси, Дніп­ра, Полтави, Харкова, Запоріжжя та ін.
Конференція проводилася з метою оприлюднення і апробації результатів наукової діяльності, висвітлення практичних та теоретичних питань оториноларингології, онкоотоларингології, алергології в Україні.
У рамках конференції проводилися виставки різноманітної апаратури та ЛОР-­інструментарію.
У рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціона­лізація МСП» департамент економіки та розвитку інфраструктури міста Кам’янець-Подільської міської ради надав підтримку МСП для участі у виставці.
На цьому заході були представлені три суб’єкти господарської діяльності Кам’янець-Подільської міської терито­ріальної громади.

ТОВ Н-ВО «Каммед» презентував на конференції чимало нових виробів, серед них:
– назофарингіальний повітровід, який використовують для екстреного відновлення дихання в людини при травмах, пов’язаних із втратою дихання;
– носова шина – це пристрій, призначений для корегування та фіксації положення хрящових перетинок при хірургічному втручанні або травматичних випадках.
Гості виставки були приємно вражені розширеним асортиментом продукції ТОВ Н-ВО «Каммед» та мали змогу придбати необхідний їм інструментарій на стенді.
Безкоштовні зразки продукції були передані ЛОР-центру та Центру слуху Беттертон (м.Львів), Обласному клінічному центру нейрохірургії та неврології (м.Ужгород) та ін.

ФОП Дасюда Людмила Володимирівна та ПП «ДЕЛЬТА-ДЛД», дочірні компанії ТОВ Н-ВО «Каммед», презентували нові медичні інструменти для лікарень, співпраця з якими триває вже багато років. Головний напрямок їхньої роботи на виставці – розширення ринку збу­ту медичних товарів на території України.

Під час виставки роздано 180 пакетів із рекламною продукцією та візитівка­ми, брошури 5 різних варіантів з оториноларингології.

Основні якісні показники участі малих і середніх підприємств (МСП) у виставці:
1. Інноваційність продукції. Впровадження нових технологій у виготовлення медичних виробів.
2. Зацікавленість гостей. Враження гостей від розширеного асортименту продукції та їхня можливість придбати необхідний інструментарій.
3. Задоволеність учасників. Зворотний зв’язок від учасників конференції та виставки.
4. Ефективність переданих безкоштовних зразків. Оцінка використання переданих продуктів у медичних установах.
5. Співробітництво та обмін досвідом. Оцінка можливостей для співпраці та обміну досвідом між учасниками.

Захід організовано Кам’янець-По­дільською міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної спів­праці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft fur Interna­tionale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

* Зміст публікації є виключною відповідальністю Кам’янець-Подільської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.