Неділя, 08 Вересня 2024 р.
13 Червня 2024

«LADYFEST» ДЛЯ СИЛЬНИХ ТА УСПІШНИХ

Сьогодні українські жінки активно займаються політикою, соціальною, громадською, волонтерською діяль­ністю, захищають державу зі зброєю в руках на фронті та успішно керують бізнесом у тилу.

Надія Лисецька, голова Хмельницької облради Віолета Лабазюк, директорка департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Майя ГурськаСаме для жінок, які зміцнюють економічний фронт, 7-8 червня в Кам’янці-Подільському відбувся «Lady­Fest». Захід, спрямований на підтримку жіночого підприємництва, зібрав понад 200 учасниць з усієї України, серед яких жінки-лідерки, керівниці, які займаються мікро, малим і середнім бізнесом, досвідчені професіоналки своєї справи, які вміють наполегливою працею втілити мрії в життя.

У залі «Клеопатри» панувала неймовірна атмосфера, відчувався дух сильних жінок із потужною енергетикою, їхні розповіді захоплювали та вражали.

Це захід, який із кожним роком, із кожною новою аудиторією, з кожним містом стає все кращим,каже засновниця Української Платформи «Жінки в Бізнесі» (співорганізаторка заходу) президентка Business People Club, мультипідприємиця Надія ЛИСЕЦЬКА. – У вашому чудовому місті проводиться вже 14-й фестиваль, і відчуваю, що цього разу це найкращий і потужний майданчик обміну досвідом, нетворкінгу та теплого спілкування в жіночому колі. Я пишаюся кожною з вас, тим, що ми можемо створювати, як надихаємо одна одну. Те, як ми зростаємо, дає нам сили задля відновлення України.

Жінки ділилися досвідом, присутні почули історії від бізнес-леді, які завоювали міжнародні ринки, почали свою справу з нуля і змінюють уявлення суспільства про жінок у бізнесі. Фестиваль став майданчиком для генерації нових ідей і проєктів, пошуку партнерів і корисних знайомств.
Захід організований НГО «Вінницький клуб ділових людей» у співпраці з департаментом економіки та розвитку інфраструктури міста Кам’янець-Подільської міської ради в межах Програми міжнародної співпра­ці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінан­сується Європейським Союзом і урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.