ДО КУЛІНАРНОЇ ШКОЛИ – ПО СМАКИ МАЙБУТНЬОГО!
У Кам’янці-Подільському відкрилася перша професійна кулінарна школа «Смак майбутнього». Запрацювала вона на базі Подільського професійного коледжу і стала своєрідним продовженням роботи освітньо-кулінарного хабу, який тут презентували у травні – з новим професійним обладнанням і сучасними технологіями. Саме в цьому просторі тепер працюватиме кулінарна школа, створена для всіх, хто любить готувати або хоче навчитися це робити із задоволенням.
– Це гарна можливість не лише для студентів нашого коледжу, а й для школярів, родин, колективів – усіх кам’янчан, які хочуть відкрити для себе світ кулінарії, – каже директор Подільського професійного коледжу Вадим САВЧУК. – У першій професійній кулінарній школі «Смак майбутнього» проводяться майстеркласи з найкращими шефами, тематичні «подорожі» кулінарними культурами світу, а також заняття, що поєднують практику, творчість, командний дух і спілкування. Ми хочемо підняти престиж затребуваної сьогодні професії кухаря, хочемо показати, що кулінарія – це великий плацдарм для розвитку, нових ідей, спільного проведення часу. І, звісно, це новий рівень, нові можливості співпраці та партнерства для нашого коледжу, за що я щиро вболіваю.
А першими учасниками кулінарного майстеркласу в школі стали освітяни Кам’янця-Подільського. Разом вони не лише говорили про сучасну освіту і перспективи професії кухаря, а й готували під керівництвом відомої шефині, учасниці проєкту «Мастер Шеф» Лілії СОРОКІНОЇ. Спробували свої сили в кулінарії вже й школярі, які цілим класом прийшли на майстерклас із виготовлення бенто-тортиків.
Школа має окремі програми для дітей, підлітків, дорослих. Тут включають тематичну музику й фільми, знайомлять із кухнею певного регіону, країни, проводять спільні дегустації страв, напоїв, уроки етикету при частуванні.
Звернутися можна за номером: (098) 999-20-49. Адреса: вул.Героїв Небесної Сотні, 43.
Тетяна ДИКА.





