П'ятница, 13 Вересня 2024 р.
15 Серпня 2024

ОБ’ЄДНАЛИСЬ ІНІЦІАТИВНІ

Масштабний захід до Дня молоді «Ініціатива 2024» відбувся 12 серпня в Молодіжному центрі міс­та. Це традиційний, і вже десятий, Кам’янець-Подільський форум розвитку громадянського сус­пільства та молодіжної політики (засновник Андрій Заєць). Символічно, що цього разу його провели на сучасній, нещодавно відкритій локації, про яку давно мріяла молодь міста та за участю великої кількості молодих амбітних активістів різних сфер діяльності, які спільно формують молодіжну політику громади.

Захід став своєрідною платформою, на якій презентували цікаві соціальні проєкти, говорили про діяльність громадських та благодійних організацій, обмінювалися досвідом та розробляли стратегію розвитку молодіжної політики на 2025 рік. В одному просторі обмінювалися досвідом студенти, психологи, спортсмени, волонтери, представники місцевої влади та різних організацій.
Серед спікерів – директорка КУ «Молодіжний центр Кам’янця-Подільського Тетяна Сметанюк, ведучий та вокаліст гурту «Експансія» Георгій Торяник, медійниця ГО «Захист об’єднання волонтерів» Наталя Кошай, авторка проєкту «Кава з психологом» Наталія Жиляк, автор ідеї та організатор «DimboyFest» Дмитро Бойко, голова БО «Платформа соціальних змін» Соломія Боянович, бізнес-тренер Твердислав Філатов, координаторка БО БФ «Карітас-Кам’янець-Подільський УГКЦ» Ольга Голуб та психологиня Євгенія Александрук, голова пластової окружної ради в Хмельницькій області Аліна Годна та інші. Результатом спілкування стали домовленості щодо подальшої співпраці.

Тетяна ДИКА.