П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
6 Червня 2014

У «ПОДОЛЯНИНА» ПОБІЛЬШАЛО ЗІРОК

У «ПОДОЛЯНИНА» ПОБІЛЬШАЛО ЗІРОКЩодня, готуючи черговий номер газети, «ПОДОЛЯНИН» і гадки не мав, що слідкує за ним не лише пильне око читача, але й прискіплива лупа міжнародних експертів. Напередодні 6 червня, коли українські журналісти відзначають професійне свято, висновки експертів приємно вразили всю редакцію, тож свій сьогоднішній номер ми вирішили розпочати з приємних новин про останні успіхи нашого колективу.

Адже зовсім недавно черговою зіркою, що яскраво засяяла на небосхилі численних ногород «ПОДОЛЯНИНА», стали одразу чотири найвищі відзнаки Міжнародного економічного рейтингу «Ліга Найкращих». Щороку, покладаючись виключно на показники органів державної статистики, він визначає ТОП підприємств-лідерів України за правилами Міжнародної організації «International Rating Association» (Гонконг).

Лідерські позиції нашої газети за підсумками 2013 р. «Ліга Найкращих» відзначила своєю спеціальною статус-нагородою «Підприємство року 2013» і зарахувала до найкращих компаній України в категорії «А» (стабільно високі показники). Крім того, саме редакція газети «ПОДОЛЯНИН» отримала один з найкращих показників за всі роки існування рейтингу за критерієм «Активи всього» й посіла 41 місце серед підприємств України, що займаються виданням газет.

Головному редактору газети «ПОДОЛЯНИН» Аллі БАБЛЯК президія міжнародного економічного рейтингу присвоїла персональну нагороду «Керівник року України – 2013» за ефективне й професійне управління передовим підприємством. За сумлінну працю і високий професіоналізм персональною нагородою «Працівник року – 2013» експерти «Ліги Найкращих» нагородили заступника головного редактора Ольгу МІРКОТАН. Колекцію їхніх професійних нагород відтепер прикрашатимуть спеціальні сертифікати міжнародного зразка.

Також нагородою було відзначено бухгалтера нашого підприємства Зінаїду НОСКОВУ.

Сподіваємося, що з кожним роком кількість зірок на фюзеляжі «ПОДОЛЯНИНА» тільки збільшуватиметься, адже, завершивши роботу над черговим номером, так само завзято беремось писати й історію наступного.