П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
3 Червня 2011

ЗАРАДИ ЩАСЛИВИХ УСМІШОК

ЗАРАДИ ЩАСЛИВИХ УСМІШОК29 травня біля Ратуші свято для дітей влаштувала Громадська рада (голова Ірина СТАРОСТІНА) за участю близько 20 громадських і релігійних організацій, викладачів К-ПНУ ім.І.Огієнка, спортивних секцій, ЦДТ, СЮТу. 

Активну участь у підготовці заходу взяли волонтери з обмеженими можливостями, котрі давно прагнули зробити щось корисне для свого міста. Свою допомогу надали архієпископ Кам’янець-Подільський і Городоцький ФЕОДОР, міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і депутат облради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.

Діти отримали розваг донесхочу: ігри, естафети та веселі забави, на центральному майданчику давали концерт маленькі зірки, а любителі спорту дряпалися по скеледрому або ж ганяли у флорбол. Показовими виступами порадували вихованці секції тхеквондо та хапкідо. Творчі натури мали змогу помалювати, поліпити, повчитися робити оригамі, ляльки-мотанки тощо.

На завершення свята всі без винятку дітлахи отримали солодощі та подарунки, а найбільше, мабуть, тішилися хмаркам летючих різнокольорових кульок, якими заповнилася площа. Особливими подарунками від міського голови були відзначені найактивніші батьки, дідусі та бабусі.

До речі, це свято стало початком іншої акції Громадської ради – «Щаслива посмішка». У планах зібрати якомога більше фотографій з усміхненими маленькими кам’янчанами, влаштувати виставку та навіть розмістити кращі з них на білбордах.