Вівторок, 30 Квітня 2024 р.
25 Травня 2018

РЕНЕСАНС БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

РЕНЕСАНС БУДИНКУ КУЛЬТУРИ20 травня чудовим концертом «Ренесанс-сюїта» було урочисто відкрито оновлений Будинок культури. Через п’ять років після пожежі, яка накрила попелом МБК, кам’янчани нарешті змогли знову побачити знайомі з дитинства стіни, свіжопофарбовані в гарні пастельні тони.

Нові підлога та двері, зручні м’які сидіння, звукова апаратура, освітлення, лаштунки, санвузли – це те, що могли побачити учасники відкриття. Так би мо­-ви­ти, «за кадром» і непомітни­ми для пересічного глядача зали­ши­лися інші важливі пе­ретворення: роботи на даху, заміна елект­ромережі, оновлен­ня систем теплопостачання, во­допоста­чання і водовідведення тощо.

РЕНЕСАНС БУДИНКУ КУЛЬТУРИПідрядником виступило ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» (директор Олександр ЗАЄЦЬ).

– На реконструкцію на­шого Будинку культури було витрачено 21 мільйон гривень, левову частку вдалося залучити з Державного і обласного бюджетів, – розповів зі сцени кам’янчанам народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.

РЕНЕСАНС БУДИНКУ КУЛЬТУРИЙому разом із міським головою Михайлом СІМАШКЕВИЧЕМ на знак подяки за роботу над залу­ченням коштів для відновлення МБК вручили великі букети квітів.

Попри офіційне відкриття, роботи в МБК триватимуть – планується завершення ре­монту фасаду. А ще, як відомо, театр почи­нається з вішалки, а от гар­деро­ба якраз там поки що немає.

РЕНЕСАНС БУДИНКУ КУЛЬТУРИРЕНЕСАНС БУДИНКУ КУЛЬТУРИРЕНЕСАНС БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

РЕНЕСАНС БУДИНКУ КУЛЬТУРИ