Четвер, 02 Травня 2024 р.
18 Січня 2019

РІЗДВЯНА АКЦІЯ ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА

Різдвяна акція від народного депутатаТрадиційно напередо­дні великого свята Різдва Христового в Кам’янці-По­дільському волонтери роздавали акційні флаєри, на кожному з яких було вказано окремий номер, власник котрого автоматично ставав учасником святкової різдвяної лотереї.

Різдвяна акція від народного депутатаУ понеділок народний де­путат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО привітав учас­ників акції та вручив частину подарунків. Однак ще низка призів очікують на

своїх власників.

Різдвяна акція від народного депутата– Завжди приємно робити людям подарунки. Вже шостий рік поспіль ми проводимо різдвяну лотерею. І людям приємно: хтось виграв чайник, хтось – мік­рохвильову піч, а хтось – святковий набір і гарний наст­рій. У будь-­якому віці приємно отримувати подарунки. А ми й надалі будемо намагатися проводити схожі акції, – коментує іні­ціатор лотереї Володимир Мельниченко. – Також, користуючись нагодою, хочу привітати всіх із Водохрещем, побажати здоров’я, миру та злагоди . Зберігайте теплоту в серцях! Ба­жаю вам Божого благословення! Нехай усіх нас береже Бог!

Просимо учасників акції ще раз уважно перевірити свій номер на флаєрі (відео з програмою «Різдвяна лотерея» можна переглянути на офіційній сторінці Володимира Мельниченка у Facebook). У разі виграшу, зателефонувати за номером: 098-100-09-37, або звернутися за ад­ресою: майдан Відроджен­-ня, 1, каб. 102, 104 – і пред’я­вити флаєр.

Прес-служба народного депутата України 

Володимира Мельниченка.