2 Травня 2024

Старовинний Кам’янець-Подільський знову урочисто відчинив двері для відвідувачів. Звісно, ми все ще далекі від святкової атмосфери, яка була в місті до війни. Проте свою неповторність відкриття турсезону 2024 року мало безсумнівно. Як уже всі знають, цьогоріч виповнюється 650 років із часу, як наше місто отримало магдебурзьке право. Тож і концепція була покликала повернути кам’янчан і мандрівників у ті часи. А ще навчити чомусь новому, адже символічною на­звою відкриття обрано гасло «Кам’янець ремісничий: відродження епох».

2 Травня 2024

У пасхальну ніч усе-таки будемо мати комендантську годину. Відповідний наказ підписав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

2 Травня 2024

На жаль, кривава війна забрала життя ще одного Воїна-Захисника, жителя с.Маліївці – 57-річного Сергія ДУБАКА.

2 Травня 2024

1 травня в ліцеї №15 відкрили меморіальну дошку загиб­лому Герою Аділу ВЕЛІЄВУ (22.04.1987 – 11.03.2022).

2 Травня 2024

Кам’янець-Подільська районна рада (голова Михайло СІМАШКЕВИЧ) передала на баланс КП «Міськводоканал» Дунаєвецької міськради спеціальний пожежний автомобіль, отриманий від польських друзів. Ним буде корис­туватися добровільна місцева пожежна охорона, створена при комунальному підприємстві.

2 Травня 2024

24 квітня в ЦКМ «Розмай» урочисто відкрили комунікаційний майданчик «Муніципальний ресурсний центр підтримки ВПО».

2 Травня 2024

ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти» перейменували. Відтепер його назва – Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Подільський професійний коледж».

25 Квітня 2024

Ціна нашої волі – життя Героїв-захисників. Спогади друзів і колег, сльози рідних і близьких та невимовна скорбота громади – цього тижня відкрито меморіальні дошки ще п’ятьом Почесним громадянам Кам’янця-Подільського.

25 Квітня 2024

Останній путь двох захисників-земляків залишив глибокий і гіркий слід на землі, задля майбутнього якої вони віддали своє життя.

25 Квітня 2024

Мандри не припиняються навіть у темні часи. І після початку повномасштабного вторгнення туристи в нашому місті не зникли, як і традиція відкриття туристичного сезону. Дійство присвячене 650-й річниці надання місту магдебурзького права та отримало назву «Кам’янець ремісничий: відродження епох». Концепцію заходів містянам представили 21 квітня в Ратуші.

25 Квітня 2024

МІСТО l 20 квітня перед Центральним ринком у Кам’янці відбувся «День активного донату», організований радою волонтерів. Під час заходу зібрано 115 тис. грн, які будуть спрямовані на закупівлю запчастин для реалізації проєкту «Дронороби». l Як уже повідомлялося, завдяки міжнародній співпраці, в місті з 17 квітня до 2 травня працює мобільна бригада фонду «Чотири лапи», яка […]